Tilføjelse af tidsprofiler

Dette afsnit beskriver, hvordan du tilføjer tidsprofiler i systemets ibrugtagningsfase.

Fortsæt som følger.

1. Vælg Tidsprofiler.

Nedenstående skærmbillede åbnes:

Figur: Tidsprofiler
    Tidsprofiler
  2. Navngiv tidsprofilen.
  3. Valgfrit: Skriv en beskrivelse for tidsprofilen.
  4. Vælg Rediger tider for at indtaste ugedage og klokkeslæt for tidsprofilen.
    1. Vælg Tilføj række.

Nedenstående skærmbillede åbnes:

Figur: Indtast ugedage og klokkeslæt for tidsprofilen
      Indtast ugedage og klokkeslæt for tidsprofilen
    2. Vælg datoer og klokkeslæt.
    3. Valgfrit: Vælg Tilføj række for at tilføje flere datoer og klokkeslæt.
  5. Markér afkrydsningsfeltet Tilføj til lejlighedsnøgler, hvis du ønsker, at den pågældende tidsprofil skal tilføjes til nye nøgler som standard.
  6. Vælg Tilføj tidsprofil.
  7. Valgfrit: Du kan tilføje flere tidsprofiler, hvis det er nødvendigt.