Tilføjelse af lejlighedsnøgler

Dette afsnit beskriver, hvordan du tilføjer lejlighedsnøgler til systemet.

Nøglerne genereres automatisk og efterlades i bestilt tilstand.

Fortsæt som følger.

1. Vælg Tilføj nøgler: lejlighedsnøgler.

Nedenstående skærmbillede åbnes:

Figur: Tilføjelse af lejlighedsnøgler
    Tilføjelse af lejlighedsnøgler

Indtast nøgleoplysningerne på følgende måde:

• Hvor mange nøgler pr. lejlighed – Antallet af nøgler, der skal oprettes for hver valgt cylinder.

• Nøglenavngivningskonvention – Vælg navngivningsplanen for de nøgler, der skal oprettes, i denne rullemenu.

2. Valgfrit: Tilføj om nødvendigt en specialnøgle ved at trykke på knappen Tilføj specialnøgle.
    1. Navngiv specialnøglen.
    2. Vælg adgangsrettighederne for specialnøglen.
    3. Vælg OK.
  3. Vælg Tilføj nøgler.