Programmering af cylindre

Dette afsnit beskriver, hvordan du programmerer cylindre.

I denne fase programmerer du straks de valgte cylindre, uden at overføre programmeringsopgaverne til programmeringstokenen til senere brug.

Fortsæt som følger.

1. Vælg Programmering af cylindre.

Nedenstående skærmbillede åbnes:

Figur: Programmering af cylindre
    Programmering af cylindre
  2. Vælg de cylindre, der skal programmeres.

Da der kan være mange cylindre, afhængigt af lejlighedens størrelse, skal du bruge søgeboksen til at hjælpe dig med at finde de cylindre, du skal programmere. Søgningen er dynamisk og filtrerer alle kolonnerne i cylindertabellen.

3. Vælg Start programmering.

Nedenstående skærmbillede åbnes:

Figur: Tilslut cylinder
    Tilslut cylinder
  4. Tilslut den ønskede cylinder til programmeringstokenen eller til programmeringsadapteren.