Tilføjelse af brugeroplysninger for administratorer

Dette afsnit beskriver, hvordan du føjer brugeroplysninger for administratorer til iLOQ-cylindersystemet.

Opret de nedenfor anførte brugeroplysninger for administratoren:

• Et sæt brugeroplysninger for dig selv.
  • Et sæt brugeroplysninger for kunden.
  • Anvend brugeroplysningerne for Admin som kerneoplysninger for brugeren.
Bemærk:

Obligatoriske felter er mærket med en stjerne (*).

Fortsæt som følger.

1. Vælg Administration > Gennemse brugere.
  2. Vælg Tilføj bruger.
    Guiden Tilføjelse af bruger-ID åbnes.
  3. Vælg Tilføj bruger-ID med en token.
  4. Vælg Næste.
  5. Vælg: Tilføj ny person med bruger-ID
  6. Vælg Næste.
  7. Indtast Fornavn og Efternavn for den administrative bruger.
  8. Vælg Næste.
  9. Vælg token.
  10. Vælg Næste.
  11. Indtast et Bruger-ID og en adgangskode for den administrative bruger.

Adgangskode for den administrative bruger:

• Skal indeholde mindst 6 tegn.
    • Skelner mellem store/små skrifttegn.
  12. Vælg Næste.
  13. Vælg brugerrollen Administrator fra rullemenulisten Brugerrettighedsskabelon.
  14. Vælg Næste.
  15. Der vises en resuméskærm.
  16. Vælg Klar.
  17. Vælg Luk.
  18. Log ud af iLOQ Manager.
  19. Placer Programmerings token i programmeringsadapteren, og tilslut tokenen til USB-kablet inden i adapteren.
  20. Log på iLOQ Manager med de netop oprettede brugeroplysninger.