Forcering af login med en token

Dette afsnit beskriver, hvordan du gennemtvinger login med en token.

Når der leveres et nyt iLOQ-cylindersystem, kan Admin-brugeren logge på systemet uden at bruge en token. Dette er nødvendigt, da der ikke er nogen token i et nyt system.

Efterhånden som du tager systemet i brug og tilføjer tokener, kan du imidlertid forhindre brugere i at logge på uden en token. Dette forbedrer systemets sikkerhed.

Fortsæt som følger.

1. Vælg Administration > Gennemse brugere.
  2. Vælg Admin-brugeren.
  3. Højreklik på Admin-brugeren med musen.
  4. Vælg Rediger brugsrettigheder.
    Guiden Redigering af brugsrettigheder åbnes.
  5. Vælg Rediger brugsrettigheder.
  6. Sørg for, at feltet Token har værdien <tom>.
  7. Vælg Næste.
  8. Fjern alle brugsrettigheder fra Admin-brugeren.
  9. Vælg Næste.
  10. Vælg Klar.
  11. Vælg Luk.
    Nu kan brugeren ikke logge på systemet uden en token.