Før du installerer iLOQ Manager

Før du installerer iLOQ Manager, skal du kontakte den relevante IT-repræsentant og sikre, at computeren/computerne opfylder de nedenfor anførte installationskrav:

• Windows 7 eller nyere. Det anbefalede operativsystem er Windows 10.
  • Lokale administratorrettigheder for operativsystemet.
  • Internetforbindelse.

Installer softwaren til iLOQ Manager som følger:

• Den første installation installerer iLOQ Manager samt den krævede softwarepakke.

Der kræves lokale administratorrettigheder til den første installation, hvis Microsoft .NET Framework 4.6.2 eller nyere mangler.

• Udfør de efterfølgende installationer individuelt for de næste brugere, som har individuelle brugerkonti til Windows.

Der kræves ikke lokale administratorrettigheder til de efterfølgende installationer.