Installation af programmingstokenens driver

Dette afsnit beskriver, hvordan du installerer programmingstokenens driver.

Typisk installeres tokenens driver automatisk, når tokenen tilsluttes til computeren. Hvis det ikke er tilfældes, skal du følge nedenstående instruktioner.

Fortsæt som følger.

1. Tilslut Programmerings token til computerens USB-port.
  2. Download driveren fra https://www.silabs.com/products/development-tools/software/usb-to-uart-bridge-vcp-drivers

Download driveren for dit operativsystem.

3. Gem .zip-pakken på din computer.
  4. Pak .zip-pakken ud på din computer.
  5. Åbn Enhedshåndtering i Windows.
  6. Vælg Andre enheder > CP2102N USB til UART Bridge Controller.
  7. Højreklik for at vælge Opdater driver.
  8. Vælg Søg efter driveren fra computeren.
  9. Klik på Søg efter driversoftware på min computer, og vælg den mappe, der indeholder driveren, som du downloadede og pakkede ud.
  10. Klik på Næste.

Vent, indtil Windows installerer driveren.

11. Klik på Luk.
  12. Vend tilbage til Windows Enhedshåndtering, og kontrollér, at Silicon Labs CP210x USB til UART Bridge er anført i menuen Porte > (COM & LPT).
  13. Driveren er nu installeret, og du kan bruge programmeringstoken på din computer.
  14. Du kan nu fjerne den downloadede .zip-pakke og den mappe, hvorfra du pakkede driverne ud.