Blokering af en nøgle

Dette afsnit beskriver, hvordan du blokerer en nøgle på iLOQ Manager. Denne funktion bruges til at forhindre en nøgle i at få adgang til cylindrene.

Bemærk:

For at blokere en telefonnøgle mod at få adgang til cylindrene, er det normalt tilstrækkeligt at tømme og returnere nøglen. Se Returnering og tømning af en telefonnøgle. Kun i tilfælde, hvor denne funktion ikke kan fuldføres, kan det være nødvendigt at blokere telefonnøglen med blokeringsfunktionen. Administratoren har også mulighed for at bruge offline-udløbstid til at kontrollere gyldigheden af nøgler. Se Offline-udløbstid for nøgle.

Det er muligt at tilføje en nøgle til blacklisten uden programmeringstoken, men af sikkerhedsårsager kræves programmeringstoken altid for at fjerne nøgler fra blacklisten.

Gør som følger for at tilføje en nøgle til blacklisten.

1. Vælg Grundlæggende data.

2. Vælg .

Guiden Føj til blackliste åbnes.

3. Vælg .
  4. Vælg den nøgle, du ønsker at føje til blacklisten.
  5. Vælg Næste.
  6. Vælg, hvordan du skal fortsætte med de berørte cylindre.

Valgmulighederne er:

• Efterlad i planlægningstilstand – Vælg Efterlad i planlægningstilstand, hvis du ønsker at efterlade blacklisten i planlægningstilstand og bestille den senere. Efter dette vil blacklistestatus være I planlægning.

Bemærk:

Indtil nu har du blot tilføjet nøglen til blacklisten, men den nye blacklisteversion er ikke blevet sendt til nøglerne, hvilket vil sprede listen over til cylindrene. Hvis du ønsker at sende den nye blacklisteversion til nøglerne, skal du se Bestilling af en liste.

• Bestil blackliste – Vælg Bestil blackliste, hvis du ønsker at bestille blacklisten fra serveren og sende den til telefonnøgler. Efter dette vil blacklistestatus være Bestilt.

8. Der vises en resuméskærm.
  9. Vælg Klar.
  10. Vælg Luk.