Åbning af cylindre med en telefonnøgle

Dette afsnit beskriver, hvordan du åbner en cylinder med iLOQ S50-app.

Før du forsøger at åbne en cylinder, skal du sørge for at have:

• En mobildataforbindelse

Det sikrer, at hændelserne logges til serveren, og at du kan modtage opdateringer til din telefonnøgle.

Hvis cylinderen kræver online-godkendelse, sikrer mobildataforbindelsen, at cylinderen kan validere adgangsrettigheder fra serveren.

• NFC aktiveret

Funktionen Near Field Communication (NFC) er påkrævet til kommunikationen mellem mobilenheden og cylinderen, og for at levere strøm til cylinderen.

• Skærmen aktiv

Mobilenhedens skærm må ikke være slukket eller låst, da operativsystemet vil deaktivere NFC-funktionen, hvis mobilenhedens skærm er slukket eller låst.

• iLOQ S50-app til

iLOQ S50-app-mobilapplikationen skal køre, men ikke nødvendigvis være synlig på mobilenhedens skærm. Det er tilstrækkeligt, at applikationen kører i baggrunden. Når applikationen kører i baggrunden, bruger den ikke mobilenhedens batteri, når den er inaktiv.

• Lokaliseret NFC-området på din mobilenhed

Du skal anbringe NFC-området på din mobilenhed mod cylinderens læseknap for at åbne cylinderen. Du kan spørge producenten af mobilenheden, hvor NFC-området er.

• Telefonnøgle indlæst på din mobilenhed

Åbn Android-meddelelsesskuffen ved at stryge nedad fra toppen af skærmbilledet. Sørg for, at iLOQ-meddelelsen viser nøglestatus som Opdateret.

• Defineret mobilenheden til at benytte automatisk dato og klokkeslæt

Tidsbegrænsninger for nøgle benytter dato, klokkeslæt og tidszone leveret af netværket.

Fortsæt som følger.

1. Placer mobilenhedens NFC-område mod cylinderens læseknap.

Når mobilenheden er korrekt placeret, åbnes applikationen, og den vil begynde at kommunikere med cylinderen, hvilket angives af en grå skærm.

2. Hold mobilenheden på plads, indtil du ser et grønt skærmbillede.

Hvis du ser et rødt skærmbillede, har du ikke adgang til cylinderen.

Hvis det grå skærmbillede pludselig forsvinder, har kommunikationen med cylinderen svigtet. Vent i ca. fire sekunder, og prøv igen.

3. Åbn cylinderen ved at dreje knappen.