Fejlfinding på iLOQ S50-appen

Instruktioner for fejlfinding på iLOQ S50-appen

Tabel 1. Fejlfinding på iLOQ S50-appen
ProblemLøsning

iLOQ-meddelelser er ikke synlige på Android-statuslinjen og meddelelsesskuffen.

Tillad meddelelser for iLOQ S50-app-applikationen i Android-indstillinger. Se dokumentationen til din telefon for at få flere oplysninger.

Somme tider kan tredjeparts-applikationer forhindre meddelelser. I så fald skal disse apps konfigureres til at aktivere iLOQ-meddelelser.

iLOQ-meddelelser viser nøglestatus som Ingen nøgler, kontakt admin.

Telefonnøglen findes ikke i telefonens hukommelse. Årsagen kan være:

• Administratoren har fjernet telefonnøglen. Kontakt administratoren.

• De interne sikkerhedsmekanismer på telefonen har fjernet telefonnøglen. Dette kan skyldes to årsager:

• Du har fjernet SIM-kortet.

Indsæt SIM-kortet, og genstart applikationen.

• Du har manuelt ændret dato og klokkeslæt på telefonen.

Aktivér automatisk dato og klokkeslæt, og genstart applikationen.