Opdatering af nøgle-fob’en med iLOQ S50 FobApp

Dette afsnit beskriver, hvordan du opdaterer nøgle-fob’en med FobApp.

Bemærk:

Bluetooth-forbindelsen skal være aktiveret på din mobiltelefon for at benytte FobApp.

Fortsæt som følger.

1. Installer FobApp fra den relevante applikations-store i henhold til dit operativsystem.
  2. Åbn appen.
  3. Vent, indtil din nøgle-fob-etiket vises på listen NØGLE-FOBS I NÆRHEDEN.

Dette kan tage ca. 15 sekunder.

Listen NØGLE-FOBS I NÆRHEDEN viser alle de nøgle-fobs, som er inden for mobilenhedens BLE-kommunikationsområde.

Bemærk:

Kun nøgle-fobs, som er programmeret til et cylindersystem, er synlige. Uprogrammerede nøgle-fobs er i fabrikstilstand og ikke til rådighed til tilslutning.

4. Vælg den nøgle-fob, som skal opdateres på listen.

Du kan genkende din nøgle-fob på etiketten.

Den valgte nøgle-fob vises på listen MINE NØGLE-FOBS.

5. Tryk på ikonet for nøgle-fob for at opdatere det.