Tilføjelse af cylindre i fællesområder til grundplanen

Dette afsnit beskriver, hvordan du tilføjer cylindre i fællesområder direkte på grundplanen.

Det anbefales at tilføje cylindre i fællesområder direkte på grundplanen, da lejlighedscylindrene ikke nødvendigvis behøver at være på grundplanen, eftersom deres placering er indlysende i et lejlighedskompleks. Desuden er der heller ikke så mange cylindre til fællesområder, så opgaven er ikke så tidsrøvende som med lejlighedscylindre. Det er derfor, lejlighedscylindre genereres automatisk.

Fortsæt som følger.

1. Vælg Tilføj cylindre i fællesområder.

Nedenstående skærmbillede åbnes:

Figur: Tilføjelse af cylindre i fællesområder
    Tilføjelse af cylindre i fællesområder
  2. Vælg blandt mulighederne herunder:
    • Vælg Tilføj ny for at tilføje nye cylindre.

Figur: Tilføjelse af nye cylindre
      Tilføjelse af nye cylindre
    • Vælg Lav en kopi for at tilføje kopier af eksisterende cylindre.

Figur: Tilføjelse af kopier af cylindre
      Tilføjelse af kopier af cylindre
  3. Sådan tilføjes en cylinder:
    • Hvis du vil tilføje en ny cylinder, skal du klikke på den ønskede position på grundplanen.

Guiden Tilføjelse af en cylinder åbnes. Fuldfør guiden for at tilføje cylinderen.

• Hvis du vil tilføje en kopi af en cylinder, skal du vælge cylinderen på listen Tilføjede cylindre eller vælge den fra grundplanen. Klik derefter på den ønskede position på dørplanen for at oprette en kopi af den valgte cylinder.

Guiden Tilføjelse af en cylinder åbnes med forhåndsudfyldte oplysninger fra kildecylinderen. Fuldfør guiden for at tilføje cylinderen.

4. De tilføjede cylindre er anført på listen Tilføjede cylindre.

5. Vælg Næste.

Fortsæt fra det næste ibrugtagningstrin.