Tilføjelse af adgangsrettigheder

Dette afsnit beskriver, hvordan du føjer adgangsrettigheder til iLOQ-cylindersystemet.

Opret adgangsrettigheder i overensstemmelse med den cylinderplan, der er udarbejdet sammen med slutkunden.

Bemærk:

Opret adgangsrettighedsgrupper en efter en. Se Adgangsrettigheder.

Hvis du ligeledes ønsker at oprette cylinderspecifikke, individuelle adgangsrettigheder, skal du oprette dem som en batchoperation, efter at du har tilføjet cylindrene, men endnu ikke programmeret dem. Se Tilføjelse af individuelle adgangsrettigheder til cylindre.

Bemærk:

Obligatoriske felter er mærket med en stjerne (*).

Fortsæt som følger.

1. Vælg Yderligere data > Gennemse adgangsrettigheder.

2. Vælg Tilføj adgangsrettighed.
    Guiden Tilføjelse af adgangsrettighed åbnes.
  3. Vælg Tilføj adgangsrettighed.
  4. Navngiv adgangsrettigheden.
    Tip:

Den første adgangsrettighed er typisk for alle lokaler og kaldes f.eks. "Hovedadgang".

5. Indtast en beskrivelse af adgangsrettigheden. F.eks. "Adgang til alle lokaler".
  6. Vælg, hvorvidt der skal anvendes en betinget adgang for adgangsrettigheden ved at markere eller fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet Betinget adgang aktiv.

Se Adgangsrettigheder for at få flere oplysninger om betingede adgangsrettigheder.

7. Indtast en mere detaljeret beskrivelse af den betingede adgangsrettighed.
  8. Vælg, hvorvidt adgangsrettigheden som standard skal føjes til de nye cylindre ved at markere eller fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet Føj til nye cylindre som standard.
    Tip:

Hvis du opretter en hovednøgleadgangsrettighed til hele systemet, som skal være til alle cylindre, skal du vælge Ja. På denne måde vil du aldrig glemme at føje adgangsrettigheden til nye cylindre.

9. Vælg synlighed for adgangsrettigheden.

Se Adgangsrettigheder for at få flere oplysninger om synlighed for adgangsrettigheder.

10. Vælg adgangsrettighedstypen.

Se Adgangsrettigheder for at få flere oplysninger om typer af adgangsrettigheder.

11. Vælg Næste.
  12. Der vises en resuméskærm.
  13. Vælg Klar.
  14. Vælg Luk.