Tilføjelse af serviceadresser i cylindersystemet

Dette afsnit beskriver, hvordan du føjer nye serviceadresser til cylindersystemet i iLOQ Manager.

Fortsæt som følger.

1. Åbn iLOQ Manager.

Loginskærmen åbnes.

Figur: Loginskærm
  2. Klik på knappen på indstillingshjulet.

Logindataskærmen åbnes.

Figur: Logindataskærm
  3. Indtast oplysninger for cylindersystemet som følger:
    • Serviceadresse — Indtast cylindersystemets databaseserveradresse i dette felt. Sørg for, at serviceadressen er den samme som i det Logindata-dokument, der fulgte med cylindersystemet.
    • Servicekode — Indtast den cylindersystemspecifikke servicekode i dette felt. Sørg for, at servicekoden er den samme som i det Logindata-dokument, der fulgte med cylindersystemet.
    • Kundenavn — Indtast navnet på cylindersystemet i dette felt.
  4. Kontrollér tilslutningen ved at klikke på knappen Test serverforbindelse.
  5. Hvis servertilslutningen fungerer, skal du vælge OK.
  6. Hvis serverforbindelsen svigter, kan du forsøge at oprette forbindelsen med andre metoder:
    1. Vælg den alternative metode fra rullelistemenuen, og udfyld de påkrævede oplysninger.
      Figur: Avancerede forbindelsesindstillinger
    2. Kontrollér tilslutningen ved at klikke på knappen Test serverforbindelse.
  7. Hvis serverforbindelsen lykkes, skal du gemme de valgte indstillinger, når du forlader dialogboksen.