Sådan logger du på iLOQ-cylindersystemet

Dette afsnit beskriver, hvordan du logger på iLOQ-cylindersystemet.

Fortsæt som følger.

1. I Windows vælger du Start > Alle programmer > iLOQ > iLOQ Manager.

Loginskærmen åbnes.

Figur: Loginskærm
  2. Vælg det ønskede sprog for brugergrænsefladen i menuen Sprog.
  3. Vælg den service, du ønsker at få adgang til, på rullemenuen Serviceadresse.
  4. Placer Programmerings token i programmeringsadapteren, og tilslut tokenen til USB-kablet inden i adapteren.
  5. Tilslut programmeringsadapteren til pc'en med et andet USB-kabel.
  6. Vent, til token er fundet.

Hvis programmeringstokenen ikke kan findes, skal du trykke på opdateringsknappen.

7. Indtast brugernavnet i det øverste tekstindtastningsfelt.
  8. Indtast din adgangskode i det nederste tekstindtastningsfelt.
  9. Vælg Log ind.