Redigering af adgangsrettigheder for nøgler

Dette afsnit beskriver, hvordan du redigerer adgangsrettigheder og tidsfrister for nøgler på iLOQ Manager.

Bemærk:

Obligatoriske felter er mærket med en stjerne (*).

Fortsæt som følger.

1. Vælg Grundlæggende data > Gennemse nøgler.

2. Vælg den ønskede nøgle.
  3. Højreklik for at vælge Rediger adgangsrettigheder for nøglen.
    Guiden Rediger adgangsrettigheder for nøglen åbnes.
  4. Vælg Rediger adgangsrettigheder for nøglen.
  5. Vælg adgangsrettighed(er) for nøglen.
    Tip:

Hvis du også ønsker at vise eventuelle cylinderspecifikke, individuelle adgangsrettigheder, der som standard ikke er synlige, skal du vælge <all> i rullemenuen i øverste venstre hjørne af skærmen.

1. Du kan håndtere valget af adgangsrettigheder med pileknapperne som følger:
      •  — Klik på knappen Højrepile for at flytte alle emner til listen over valgmuligheder.
      •  — Klik på knappen Højrepil for at flytte det(de) valgte emne(r) til listen over valgmuligheder.
      •  — Klik på knappen Venstrepil for at fjerne det(de) valgte emne(r) fra listen over valgmuligheder.
      •  — Klik på knappen Venstrepile for at fjerne alle emner fra listen over valgmuligheder.
  6. Vælg Næste.
  7. Vælg Rediger nøgletidsprofiler.
  8. Definer nøglegyldighed og tidsprofiler.

Valgmulighederne er:

• Startdato – Denne værdi definerer startdatoen og klokkeslættet for gyldighed af nøglen, dvs. på hvilket tidspunkt nøglen begynder at fungere.

• Slutdato – Denne værdi definerer slutdatoen og klokkeslættet for gyldighed af nøglen, dvs. på hvilket tidspunkt nøglen holder op med at fungere.

• Offline-udløbstid – Indstillingerne er:
      • I brug – Er Offline-udløbstid i brug eller ej.

• dage / timer / minutter

• I tilfælde af en nøgle-fob:

En nøgle-fob er som standard en offline-enhed. I den henseende er offline-udløbstiden gyldighedstiden for nøgle-fob’en.

Når en nøgle-fob opnår en serverforbindelse, nulstilles offline-udløbstiden imidlertid. En nøgle-fob opnår en serverforbindelse trådløst på afstand ved hjælp af iLOQ FobApp-applikationen.

• I tilfælde med en telefonnøgle:

Når telefonen mister forbindelsen med mobiltelefonnetværket, begynder offline-udløbstiden at løbe. Når denne tid er forløbet, ugyldiggøres telefonnøglen.

• Tidsprofiler ikke i brug – Hvis du vælger denne radioknap, bruger nøglen ingen tidsprofiler.

• Vælg tidsprofiler for nøglen – Hvis du vælger denne radioknap, bruger nøglen tidsprofiler.

Vælg den ønskede tidsprofil på listen til højre.

Du kan håndtere valget af tidsprofiler med pileknapperne på følgende måde:

•  — Klik på knappen Højrepile for at flytte alle emner til listen over valgmuligheder.
      •  — Klik på knappen Højrepil for at flytte det(de) valgte emne(r) til listen over valgmuligheder.
      •  — Klik på knappen Venstrepil for at fjerne det(de) valgte emne(r) fra listen over valgmuligheder.
      •  — Klik på knappen Venstrepile for at fjerne alle emner fra listen over valgmuligheder.

Hvis du har valgt:

• En fast tidsprofil, kan du få vist dens indhold i området til højre.

• En redigerbar tidsprofil, kan du få vist og redigere dens indhold for denne bestemte nøgle i området til højre.

9. Vælg Næste.
  10. Vælg, hvordan du vil fortsætte.
    • Efterlad nøglerne i planlægningstilstand — Vælg Efterlad nøglerne i planlægningstilstand, hvis du ønsker at efterlade nøglerne i planlægningstilstand, og programmér nøglen senere.

• Bestil nøgler — Vælg Bestil nøgler, hvis du ønsker at oprette en programmeringsopgave, men udføre den senere, eller fjernprogrammere nøglen gennem nøgleprogrammerings-hotspottet.

• Bestil, og programmér nøgler — Vælg Bestil, og programmér nøgler, hvis du ønsker at oprette programmeringsopgaven og udføre den med det samme for en nøgle, der er til rådighed.

• Bestil, og overfør opgaver til programmeringsenhed — Vælg Bestil, og overfør opgaver til programmeringsenhed, hvis du ønsker at oprette programmeringsopgaven, skal du overføre den til Programmerings token og tage Programmerings token med dig for at programmere nøglen på stedet.

• Bestil, programmér, og overdrag nøglen — Vælg Bestil, programmér, og overdrag nøgler, hvis du ønsker at oprette programmeringsopgaven og udføre den med det samme for en nøgle, der er til rådighed, og overdage den til en person.

11. Vælg Næste.
  12. Der vises en resuméskærm.
  13. Følg guiden for at afslutte proceduren.