Redigering af en eksisterende brugerflade

Dette afsnit beskriver, hvordan du redigerer en tidligere oprettet brugerflade på iLOQ Manager.

Bemærk:

Du kan ikke redigere eller slette standardbrugerfladerne.

Fortsæt som følger.

1. Vælg Administration > Brugerflade.

2. Vælg rullelisten i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg den brugerflade, du ønsker at redigere.

Brugerfladen åbnes i redigeringstilstand.

3. Sådan tilføjer du en ny genvej til brugerfladen:
    1. Vælg den aktive flise for tilføjelse af genvej fremhævet med lyseblå baggrund.
      Figur: Aktiv flise for tilføjelse af genvej
      Aktiv flise for tilføjelse af genvej
    2. Vælg målopgaven for genvejen fra rullemenuen.

Du kan søge efter opgaver ved at skrive et nøgleord i søgefeltet. Søgefeltet er dynamisk, hvilket vil sige, at det begynder at vise resultater, så snart du begynder at skrive nøgleordet.

3. Når du har fundet og valgt den nødvendige genvej, skal du vælge OK.

Den valgte opgave vises på brugerfladen som inaktiv, indtil du gemmer brugerfladen.

Figur: Inaktiv genvejsfliseInaktiv genvejsflise
  4. Valgfrit: Organiser rækkefølgen af fliser ved at trække fliserne til forskellige steder på brugerfladen.
  5. Hvis du vil fjerne en genvej fra brugerfladen, skal du blot trække den ud af skærmbilledet.
  6. Når du er færdig, vælger du Gem.