Tilføjelse af kopier af valgte cylindre

Dette afsnit beskriver, hvordan du føjer kopier af valgte cylindre til iLOQ-cylindersystemet.

Du har måske behov for kopier af mange cylindre, hvis du f.eks. har oprettet cylindre til alle lejligheder i et lejlighedskompleks, og du ønsker at oprette cylindre til lejlighedsspecifikke lagerrum. I dette tilfælde ville de nye cylindre arve indstillingerne fra de originale lejlighedsspecifikke cylindre.

Fortsæt som følger.

1. Vælg Grundlæggende data > Tilføj cylinder.
  2. Vælg Tilføj kopier af de valgte cylindre.
  3. Vælg de cylindre, du ønsker at anvende som skabeloner for de nye cylindre.
  4. Vælg Næste.
  5. Definer cylinderindstillingerne som følger:
    • Nummer, der skal føjes til placeringen — Nummer, der skal føjes til placeringen henviser til det nummer, der vil blive føjet til den nye placering for cylindre for at skelne den fra placeringen af skabeloncylinderen.
    • Nummer, der skal føjes til placeringen — Nummer, der skal føjes til placeringen henviser til det nummer, der vil blive føjet til navnet på placeringen for den nye cylinder for at skelne den fra placeringen for skabeloncylinderen.
    • Skift låsecylindertype — Vælg dette afkrydsningsfelt, hvis cylindertypen for den nye cylinder er forskellig fra skabeloncylinderen. Der vises to nye valgmuligheder:
      • Låsecylinder — Vælg låsecylindertype på rullemenulisten, eller indtast cylindertypen manuelt.
      • Ur installeret – Brug dette afkrydsningsfelt til at vælge, hvorvidt der er et ur installeret på S5-cylinderen eller ej.
  6. Vælg Næste.
  7. Der vises en resuméskærm.
  8. Vælg Klar.
  9. Vælg Luk.
  10. De nye cylindre fremgår af tabellen over cylindre med nummeret føjet til deres navn, sådan som du definerede det.