Redigering af adgangsrettigheder for cylindre

Dette afsnit beskriver, hvordan du redigerer adgangsrettigheder og tidsfrister for cylindre på iLOQ Manager.

Bemærk:

Obligatoriske felter er mærket med en stjerne (*).

Fortsæt som følger.

1. Vælg Grundlæggende data > Gennemse cylindre.

2. Vælg den ønskede cylinder.
  3. Højreklik for at vælge Rediger adgangsrettigheder.
    Guiden Rediger adgangsrettigheder åbnes.
  4. Vælg Rediger adgangsrettigheder for cylinderen.
  5. Vælg adgangsrettighed(er) for cylinderen.
    • — Klik på knappen Højrepile for at flytte alle emner til listen over valgmuligheder.
    • — Klik på knappen Højrepil for at flytte det(de) valgte emne(r) til listen over valgmuligheder.
    • — Klik på knappen Venstrepil for at fjerne det(de) valgte emne(r) fra listen over valgmuligheder.
    • — Klik på knappen Venstrepile for at fjerne alle emner fra listen over valgmuligheder.

6. Vælg Næste.
  7. Valgfrit: Vælg tidsprofilerne:
    • Ikke tidsbegrænset – Hvis du vælger denne indstilling, ignorerer cylinderen alle tidsprofiler på nøgler. Nøglerne fungerer med andre ord 24/7, selv om de har en tidsprofil.

• Anvend alle tidsprofiler på en nøgle – Hvis du vælger denne indstilling, anvender cylinderen alle tidsprofiler på nøgler.

• Anvend valgte tidsprofiler – Hvis du vælger denne indstilling, anvender cylinderen kun den valgte tidsprofil på nøgler. Hvis de valgte tidsprofiler ikke matcher tidsprofilerne for nøglen, fungerer nøglen hele tiden.

Du kan håndtere valget af tidsprofiler med pileknapperne på følgende måde:

• — Klik på knappen Højrepile for at flytte alle emner til listen over valgmuligheder.
      • — Klik på knappen Højrepil for at flytte det(de) valgte emne(r) til listen over valgmuligheder.
      • — Klik på knappen Venstrepil for at fjerne det(de) valgte emne(r) fra listen over valgmuligheder.
      • — Klik på knappen Venstrepile for at fjerne alle emner fra listen over valgmuligheder.

Du kan se indholdet af en fastsat tidsprofil i området til højre ved at vælge profilen med musen. Indhold i en redigerbar tidsprofil vises ikke, da det kan ændres for den specifikke nøgle.

8. Uanset hvad du vælger, anvender cylinderen altid de gældende start- og slutdatoer og klokkeslæt for nøglen.

9. Vælg Næste.
  10. Vælg, hvordan du vil fortsætte.

Valgmulighederne er:

• Efterlad cylindrene i planlægningstilstand — Vælg Efterlad cylinderene i planlægningstilstand, hvis du ønsker at efterlade cylinderene i planlægningstilstand, og programmér cylindrene senere.

• Bestil cylindre – Vælg Bestil cylindre for S5-cylindre, hvis du ønsker at oprette programmeringsopgaven, men udføre den senere, eller programmere netværksforbundne cylindre.

• Bestil og programmér cylindre – Vælg Bestil og programmér cylindre for S5-cylindre, hvis du ønsker at oprette programmeringsopgaven og udføre den med det samme med en enkelt cylinder til rådighed.

• Bestil og send – Vælg Bestil og send for S50-cylindre, hvis du ønsker at oprette programmeringsopgaverne og overføre dem til standardprogrammeringstelefoner og lade nøglerne udføre programmeringen, når nøglen placeres mod cylinderen.

Hvis du vælger denne indstilling, vil cylinderen gå i tilstanden Bestilt. Det betyder, at cylinderprogrammeringspakken er blevet sendt til standardprogrammeringstelefonen(erne). Cylinderen går i tilstanden Planlagt til programmering, når telefonen svarer serveren, at den har modtaget pakken. Når telefonen til sidst har besøgt cylinderen og programmeret den, går cylinderen i tilstanden Programmeret.

Bemærk:

Visningen Gennemse cylindre opdateres ikke automatisk, du skal trykke på knappen Opdater for at opdatere visningen og se ændringerne i cylinderprogrammeringstilstanden.

• Bestil og overfør opgaver til programmeringsenhed – Vælg Bestil og overfør opgaver til programmeringsenhed, hvis du ønsker at oprette programmeringsopgaverne, overføre dem til programmeringstokenen og tage programmeringstokenen med dig for at programmere cylindrene på stedet. Hvis du har netværksforbundne cylindre, vil denne valgmulighed også programmere dem gennem netværket.

11. Vælg Næste.
  12. Der vises en resuméskærm.
  13. Følg guiden for at afslutte proceduren.