Redigering af cylinderindstillingerne

Dette afsnit beskriver, hvordan du redigerer cylinderindstillinger på iLOQ Manager.

De indstillinger, du kan redigere, er:

• Indsamler cylinderen loghændelser eller ej.

• Accepterer cylinderen adgangsrettigheder af API-typen eller ej.

Bemærk:

API-adgangsrettigheder skal aktiveres i systemet, for at denne indstilling skal være tilgængelig.

• Kræver cylinderen servergodkendelse fra nøglen eller ej. Kravet til servergodkendelse kan indstilles til at være specifikt for typen af adgangsrettighed, dvs. om kravet gælder for standard- eller API-adgangsrettigheder eller begge.

Bemærk:

Obligatoriske felter er mærket med en stjerne (*).

Fortsæt som følger.

1. Vælg Grundlæggende data > Gennemse cylindre.

2. Vælg den ønskede cylinder.
  3. Højreklik for at vælge Rediger adgangsrettigheder.
    Guiden Rediger adgangsrettigheder åbnes.
  4. Vælg Rediger cylinderindstillinger og adgangsrettigheder.
  5. Vælg:
    • Indsaml loghændelser – Indsamler cylinderen loghændelser eller ej.

• Tillad API-adgangsrettigheder – Accepterer cylinderen adgangsrettigheder af API-typen eller ej.

• Online-godkendelse påkrævet – Kræver cylinderen servergodkendelse fra nøglen eller ej.

Hvis du vælger denne indstilling, vises to nye indstillinger: Du kan vælge en af dem eller begge indstillinger.

• For nøgler med standardadgangsrettigheder – Vælg denne indstilling for at kræve online-godkendelse fra nøgler med standardadgangsrettigheder.

• For nøgler med API-adgangsrettigheder – Vælg denne indstilling for at kræve online-godkendelse fra nøgler med API-adgangsrettigheder.

6. Vælg Næste.
  7. Hvis du også ønsker at redigere adgangsrettigheder, skal du redigere dem i dette trin.
  8. Vælg Næste.
  9. Hvis du også ønsker at redigere tidsprofiler, skal du redigere dem i dette trin.
  10. Vælg Næste.
  11. Vælg, hvordan du vil fortsætte.

Valgmulighederne er:

• Efterlad cylindrene i planlægningstilstand — Vælg Efterlad cylinderene i planlægningstilstand, hvis du ønsker at efterlade cylinderene i planlægningstilstand, og programmér cylindrene senere.

• Bestil og send – Vælg Bestil og send, hvis du ønsker at oprette programmeringsopgaverne og overføre dem til nøgler og lade nøglerne udføre programmeringen, når nøglen bruges på cylinderen.

Hvis du vælger denne indstilling, vil cylinderen gå i tilstanden Bestilt. Det betyder, at cylinderprogrammeringspakken er blevet sendt til standardprogrammeringstelefonen(erne). Cylinderen går i tilstanden Planlagt til programmering, når telefonen svarer serveren, at den har modtaget pakken. Når telefonen til sidst har besøgt cylinderen og programmeret den, går cylinderen i tilstanden Programmeret.

Bemærk:

Visningen Gennemse cylindre opdateres ikke automatisk, du skal trykke på knappen Opdater for at opdatere visningen og se ændringerne i cylinderprogrammeringstilstanden.

• Bestil og programmér cylindre – Vælg Bestil og programmér cylindre for S5-cylindre, hvis du ønsker at oprette programmeringsopgaven og udføre den med det samme med en enkelt cylinder til rådighed.

12. Vælg Næste.
  13. Der vises en resuméskærm.
  14. Følg guiden for at afslutte proceduren.