Bestilling af cylindre

Dette afsnit beskriver, hvordan du bestiller cylindre, som er i planlægningstilstand, på iLOQ Manager.

Når du bestiller en cylinder, oprettes programmeringsopgaven og sendes til iLOQ-cylindersystemets server, hvor den venter på at blive overført til cylinderen. Opgaverne kan overføres til cylinderen:

• Ved fjerntilslutning over et netværk via telefonnøgler eller nøgle-fobs, hvis de benytter FobApp-applikationen.

• Lokalt med en programmeringstoken.

Fortsæt som følger.

1. Vælg Grundlæggende data > Gennemse cylindre.

2. Vælg de cylindre, du ønsker at bestille.
  3. Højreklik for at vælge Bestil programmeringsopgave.
    Guiden Bestilling af cylindre åbnes.
  4. Vælg Bestil cylindre.
  5. Vælg Næste.
  6. Vælg Bestil cylindre.
  7. Der vises en resuméskærm.
  8. Vælg Klar.
  9. Programmeringsopgaven sendes til iLOQ-cylindersystemets server.
  10. Vælg Luk.
  11. Cylinderen fremgår af cylindertabellen med status Bestilt.