Programmering af cylindre

Dette afsnit beskriver, hvordan du programmerer cylindre på iLOQ Manager.

Fortsæt som følger.

1. Vælg Grundlæggende data > Gennemse cylindre.

2. Vælg de cylindre, der skal programmeres.

Den valgte cylinder skal være i tilstanden Bestilt eller Overført til programmering. Hvis cylinderen er i tilstanden I planlægning, skal du bestille cylinderen først. Se Bestilling af cylindre.

3. Højreklik for at vælge Programmér cylinder.

Guiden Programmering af cylindre åbnes.

4. Vælg Programmér cylindre.
  5. Der vises en liste over cylindre, der skal programmeres.
  6. Vælg Næste.
  7. Vælg Programmér cylindre.
  8. Vælg Næste.
  9. Der vises en resuméskærm.
  10. Vælg Klar.
  11. Der fremkommer en statusskærm, som viser den næste cylinder i programmeringskøen.
    Figur: Statusskærm for programmering
    Statusskærm for programmering
  12. Enten:
    • Sæt programmeringskablet i den ønskede S5-cylinder.
    • Placer den ønskede S50-nøgle mod programmeringsadapteren eller programmeringstokenen.
  13. Følg instruktionerne på statusskærmen for programmering.
  14. Der vises en resuméskærm.
  15. Vælg Luk.
  16. De programmerede cylindre fremgår af nøgletabellen med status Programmeret.