Nulstilling af cylindre

Dette afsnit beskriver, hvordan du nulstiller cylindre på iLOQ Manager.

Når du nulstiller en fysisk cylinder, ændrer dens tilstand sig fra Programmeret til Fabrikstilstand.

Fortsæt som følger.

1. Vælg Grundlæggende data > Gennemse cylindre.

2. Vælg den cylinder, du ønsker at nulstille.
  3. Højreklik på en af de valgte cylindre, og vælg Nulstil cylinder.
    Guiden Nulstil en cylinder åbnes.
  4. Vælg Nulstil cylindre.
  5. Kontrollér, at det er den korrekte cylinder, der vælges.
  6. Vælg Næste.
  7. Vælg, hvordan du vil fortsætte.
    • Efterlad cylindrene i planlægningstilstand — Vælg Efterlad cylinderene i planlægningstilstand, hvis du ønsker at efterlade cylinderene i planlægningstilstand, og programmér cylindrene senere.

• Bestil cylindre – Vælg Bestil cylindre, hvis du ønsker at oprette programmeringsopgaven, men udføre den senere. Hvis du har netværksforbundne cylindre, vil denne indstilling ikke nulstille dem gennem netværket.

• Bestil og programmér cylindre – Vælg Bestil og programmér cylindre for cylindre, hvis du ønsker at oprette programmeringsopgaven og udføre den med det samme med en enkelt cylinder til rådighed.

• Bestil og overfør opgaver til programmeringsenhed – Vælg Bestil og overfør opgaver til programmeringsenhed, hvis du ønsker at oprette programmeringsopgaverne, overføre dem til programmeringstokenen og tage programmeringstokenen med dig for at nulstille cylindrene på stedet. Hvis du har netværksforbundne cylindre, vil denne indstilling ikke nulstille dem gennem netværket.

8. Vælg Næste.
  9. Der vises en resuméskærm.
  10. Vælg Klar.
  11. Vælg Luk.

Den fysiske cylinder er nu i Fabrikstilstand. Cylinderdefinitionen på iLOQ Manager er stadig i tilstanden I planlægningstilstand. Hvis du ønsker at fortsætte til sletning af cylinderrækken fra iLOQ Manager, skal du se Sletning af cylindre.