Hentning af loghændelser fra S50-cylindre

Dette afsnit beskriver, hvordan du henter loghændelser fra cylindre på iLOQ Manager.

Telefonnøgler med netværksforbindelse sender en enkelt loghændelse til serveren ved hver åbning af en cylinder. Da der imidlertid også kan være offline-åbninger af nøgle-fobs eller telefonnøgler, kan du bede om, at hele loghændelsen hentes fra cylinderen. Denne funktion henter alle loghændelser, inklusive offline-åbningerne, fra cylinderen.

Fortsæt som følger.

1. Vælg Grundlæggende data > Gennemse cylindre.

2. Vælg den cylinder, hvorfra du ønsker at hente loghændelsen.
  3. Højreklik for at vælge Send til cylinder > Anmodning om hentning af loghændelse.

Der sendes en anmodning om hentning af loghændelse til telefoner defineret som standardprogrammeringstelefoner.

Der er et flueben ud for menuvalget Send til cylinder > Anmodning om hentning af loghændelse.

• Hvis fluebenet er der, er anmodningen blevet sendt, men den nyeste hændelseslogfil findes endnu ikke på serveren.

• Hvis fluebenet ikke er der, er anmodningen blevet sendt, og den nyeste hændelseslogfil findes på serveren.

Så snart telefonen henter hændelseslogfilen, fjernes anmodningen fra de andre standardprogrammeringstelefoner.