Gennemsyn af loghændelserne for én cylinder

Dette afsnit beskriver, hvordan du gennemser loghændelser fra én cylinder, på iLOQ Manager.

Fortsæt som følger.

1. Vælg Grundlæggende data > Gennemse cylindre.

2. Dobbeltklik på den ønskede cylinder.
  3. Åbn fanen Loghændelser.

Hændelseslogkolonnerne er:

• Cylindertæller – Denne kolonne indeholder et unikt, kumulativt hændelsesnummer.
    • Tidspunkt for brug – Denne kolonne indeholder hændelsens tidsstempel.
    • Nøgle — Denne kolonne indeholder navnet på den nøgle, som loghændelsen vedrører.
    • Stempel – Denne kolonne indeholder etiketten på den nøgle, som loghændelsen vedrører.
    • Person – Denne kolonne indeholder den person, der er knyttet til nøglen, som hændelsesloggen vedrører.
    • Type – Denne kolonne indeholder hændelsestype, såsom nøgleadgang, nøgleadgang forbudt, programmering af en cylinder osv.
    • Fejltekst – Denne kolonne indeholder en beskrivelse af hændelsen.
    • Fejlkode — Fejlkoden, som loghændelsen vedrører.