Programmering af nøgler

Der er tre nøgleprogrammeringsscenarier:

• Du kan programmere en eller flere nøgler, som er til rådighed, med det samme ved at anvende en online-iLOQ Manager og programmeringstokenen. Du kan udføre denne procedure for en ny eller en eksisterende nøgle.

Hvis dette er tilfældet, henvises der til Programmering af nøgler.

• Du kan fjernprogrammere nøgler via et nøgleprogrammerings-hotspot. Du kan kun udføre denne procedure for en eksisterende nøgle.

Hvis dette er tilfældet, henvises der til Bestilling af nøgler.