Programmering af nøgler

Dette afsnit beskriver, hvordan du programmerer nøgler på iLOQ Manager.

Fortsæt som følger.

1. Vælg Grundlæggende data > Gennemse nøgler.

2. Vælg den(de) nøgle(r), der skal programmeres.

Den valgte nøgle skal være i tilstanden Bestilt eller Overført til programmering. Hvis cylinderen er i tilstanden I planlægning, skal du bestille cylinderen først. Se Bestilling af nøgler.

3. Højreklik på de valgte nøgler, og vælg Programmér nøgle.
    Guiden Programmering af nøgler åbnes.
  4. Vælg Programmér nøgler.
  5. Der vises en liste over nøgler, der skal programmeres.
  6. Vælg Næste.
  7. Vælg Programmér nøgle.
  8. Vælg Næste.
  9. Der vises en resuméskærm.
  10. Vælg Klar.
  11. Der fremkommer en statusskærm, der viser den næste nøgle i programmeringskøen.
    Figur: Statusskærm for programmering
    Statusskærm for programmering
  12. Placer den ønskede nøgle mod programmeringsadapteren eller programmeringstokenen.
  13. Der fremkommer en statusskærm, der viser den næste nøgle i programmeringskøen.
    Figur: Statusskærm for programmering
    Statusskærm for programmering
  14. Følg proceduren for at programmere de valgte nøgler.
  15. Der vises en resuméskærm.
  16. Vælg Luk.
  17. De programmerede nøgler fremgår af nøgletabellen med status Programmeret.