Overdragelse af en nøgle / nøgle-fob

Dette afsnit beskriver, hvordan du overdrager en nøgle / nøgle-fob til en person på iLOQ Manager.

Denne procedure gælder kun for nøgle-fobs, ikke for telefonnøgler.

Du kan overdrage en nøgle / nøgle-fob til en person, når nøglen er blevet programmeret og knyttet til en person.

Fortsæt som følger.

1. Vælg Grundlæggende data > Gennemse nøgler.

2. Vælg Overdrag nøgle.
    Guiden Overdragelse af nøgler åbnes.
  3. Vælg Overdrag nøgle.
  4. Vælg den nøgle/nøgle-fob, du ønsker at overdrage til en person.
  5. Vælg Næste.
  6. Der vises en resuméskærm.
  7. Vælg eventuelt, hvorvidt du ønsker at udskrive et overdragelsesdokument for nøglen / nøgle-fob’en.
  8. Vælg Klar.
  9. Vælg Luk.