Returnering og tømning af en telefonnøgle

Dette afsnit beskriver, hvordan du returnerer og tømmer en telefonnøgle på iLOQ Manager.

Når du returnerer en telefonnøgle, skal den altid tømmes.

Fortsæt som følger.

1. Vælg Grundlæggende data > Gennemse nøgler.

2. Vælg den telefonnøgle, der skal fjernes fra Gennemse nøgler-listen.
  3. Højreklik på nøglen, og vælg Returner, og tøm nøgle.
    Guiden Returnering af nøgler åbnes.
  4. Vælg Returner nøgler.
  5. Vælg Næste.
  6. Vælg, hvordan oplysningerne om den returnerede nøgle skal håndteres.

Vælg en, begge eller ingen af følgende valgmuligheder:

• Bevar returnerede nøgler i systemet — Vælg dette afkrydsningsfelt, hvis du ønsker at beholde nøgledefinitionen i systemet. Nøglen vil dog blive tømt.

Nøglen vil forblive I planlægningstilstand.

• Bevar nøgletilknytninger til personer — Vælg dette afkrydsningsfelt, hvis du ønsker at bevare nøgletilknytninger til personer.

7. Vælg Næste.
  8. Der vises en resuméskærm.
  9. Vælg Klar.
  10. Der vises en resuméskærm.
  11. Vælg, om du vil udskrive et returneringsdokument for nøglen.

Valgmulighederne er:

• Udskriv ikke — Vælg denne radioknap for at skippe udskriften.
    • Udskriv returneringsdokument for hver nøgle — Vælg denne radioknap for at udskrive et returneringsdokument for hver returneret nøgle.
    • Udskriv returneringsdokument for nøgler pr. person — Vælg denne radioknap for at udskrive et returneringsdokument for nøgler pr. person.
  12. Vælg Luk.

Telefonnøglens programmeringstilstand forbliver Sendt, indtil telefonen bekræfter, at nøglen er blevet fjernet. Overvåg telefonnøglens tilstand ved at vælge Opdater, indtil nøglen forsvinder og går i programmeringstilstanden I planlægningstilstand.

Hvis telefonnøglen forbliver i tilstanden Sendt, skal du se Fejlfinding på telefonnøgler.

13. Hvis du valgte muligheden med at udskrive et returneringsdokument, åbnes returneringsdokumentet i en ny fane.