Offline-udløbstid for nøgle

Nøgler kan have en offline-udløbstid. Når offline-udløbstiden er gået, ugyldiggøres nøglen. Denne funktion sikrer, at der ikke er nøgler med forældede brugeroplysninger i omløb. Dette er en sikkerhedsfunktion. Hvis administratoren for eksempel bruger funktionen til at tømme og returnere nøglen for at forhindre nøglen i at få adgang til cylindre, sikrer offline-udløbstiden, at brugeren ikke kan beholde telefon-app’en offline og fortsætte med at åbne cylindre i længere tid, end offline-udløbstiden tillader.

Udløbstiden begynder at løbe på følgende måde:

• Når telefonen med telefonnøglen mister netværksforbindelsen.

• Eftersom nøgle-fobs er offline-enheder, begynder udløbstiden at løbe efter hver programmering. Brugeren kan nulstille denne timer ved at oprette en netværksforbindelse via FobApp-applikationen eller via programmeringsenheden.

Du kan definere en standard-offline-udløbstid for nøgle-fobs og telefonnøgler hver for sig. Systemets standard-udløbstid for nøgler, hvis de er i brug, vil blive foreslået, når du opretter en ny nøgle. Du kan imidlertid tilsidesætte standardindstillingerne for udløb ved at definere en nøglespecifik udløbstid.