Redigering af systemets standard offline-udløbstid for nøglen

Dette afsnit beskriver, hvordan du redigerer systemets standard offline-udløbstid for nøglen på iLOQ Manager.

Hvis den er i brug, foreslås systemets standard offline-udløbstid for nøglen for alle nye nøgler. Standard offline-udløbstid kan tilsidesættes ved at definere nøglespecifikke udløbsindstillinger.

Fortsæt som følger.

1. Vælg Administration > Rediger information om cylindersystem.

2. Vælg fanen the Indstillinger.
  3. Definer Udløbstid for nøgle-fobsUdløbstid for telefonnøgler.

Valgmulighederne er:

• Offline-udløbstid– Indstillingerne er:
      • I brug – Er Offline-udløbstid i brug eller ej.

• dage / timer / minutter – Definer standard offline-udløbstiden i dage, timer og minutter. Dette er, hvor længe nøglen vil fungere offline, medmindre en nøglespecifik offline-udløbstid er defineret.

4. Vælg Gem og luk.