Genaktivering af en eksisterende telefonnøgle.

Dette afsnit beskriver, hvad du skal gøre, når en allerede programmeret telefonnøgle skal genaktiveres.

Dette kan foregå, når:

• Brugeren har et nyt SIM-kort.

• Brugeren har en ny telefon.

• Brugeren har fjernet applikationsdata fra telefonen.

• Brugeren har afinstalleret Phone App.

Fortsæt som følger.

1. Vælg Grundlæggende data > Gennemse nøgler.

2. Vælg den ønskede nøgle.
  3. Højreklik for at vælge Send til cylinder > Registreringsanmodning.

Guiden Send til telefonnøgle åbnes.

4. Vælg Send registreringsmeddelelse.
  5. Vælg den telefon, som nøgleregistreringsmeddelelsen skal sendes til.
  6. Vælg Næste.
  7. Vælg, hvortil nøgleregistreringsmeddelelsen skal sendes:
    • Send nøgleregistreringsmeddelelsen til det aktuelle telefonnummer.

• Send nøgleregistreringsmeddelelsen til et andet telefonnummer.

• I stedet for at sende registreringsmeddelelsen via SMS er det også muligt at sende den til en telefon via e-mail.