Fejlfinding på telefonnøgler

Tabel 1. Fejlsøgning
ProblemLøsning

Telefonnøglen forbliver i tilstanden Sendt, efter at du har sendt opdaterede oplysninger til telefonen.

Kontakt brugeren af telefonnøglen, og find ud af, hvorfor forbindelsen med telefonen og serveren er afbrudt. Årsagen hertil kan for eksempel være:

• Brugeren har fjernet applikationen fra telefonen.

Bed brugeren om at installere applikationen igen fra Google Play.

Registrer derpå telefonnøglen igen på følgende måde:

1. Vælg Grundlæggende data > Gennemse nøgler.

2. Vælg den nøgle, som skal returneres.

3. Højreklik for at vælge Send til cylinder > Registreringsanmodning.

4. Der sendes en registreringsanmodning til telefonen.

Når brugeren har modtaget registrerings-SMS’en, åbner han/hun applikationen, hvorpå applikationen automatisk registrerer sig selv på serveren, og nøglen fjernes fra telefonen.

• Telefonen er offline og kan ikke kommunikere med serveren.

Bed brugeren om at oprette en mobildataforbindelse.

• Brugeren har udskiftet SIM-kortet på telefonen.

Bed brugeren om at indsætte det originale SIM-kort i telefonen.

Tip:

Hvis det originale SIM-kort er blevet kasseret, kan nøglen ikke fjernes fra iLOQ Manager, men du kan skjule den. Se Skjul af nøgler. Derefter har du en log over nøgler, som ikke kan fjernes. Se Visning af skjulte nøgler for instruktioner om visning af disse nøgler.