Gennemsyn af personer

Dette afsnit beskriver, hvordan du viser oplysninger om personer på iLOQ Manager.

Fortsæt som følger.

1. Vælg Grundlæggende data > Gennemse personer.

2. Personerne vises i tabellen.

Kolonnerne er:

• Efternavn — Denne kolonne indeholder efternavnet på personen.
    • Fornavn — Denne kolonne indeholder fornavnet på personen.
    • Antal nøgler — Denne kolonne indikerer det antal nøgler, personen har.
    • Firma/afdeling — Denne kolonne indeholder navnet på det firma eller den afdeling, hvor personen er ansat.
    • Titel — Denne kolonne indeholder personens titel.
    • Identifikation — Denne kolonne indeholder firmaets ID-nummer på personen.
    • Kontaktinformation — Denne kolonne indeholder personens kontaktinformation.
    • E-mail — Denne kolonne indeholder personens e-mailadresse.
    • Gadenavn — Denne kolonne indeholder personens gadenavn.
    • Postnummer — Denne kolonne indeholder personens postnummer.
    • Postkontor — Denne kolonne indeholder personens postkontor.
    • Land — Denne kolonne indeholder det land, personen bor i.
    • Telefon 1/2/3 — Denne kolonne indeholder personens telefonnumre.
    • Slutdato for ansættelse — Denne kolonne indeholder slutdato for personens ansættelse. Denne dato angives automatisk for personens nøgle som dens Udløbsdato.
    • ID på eksternt system — Denne kolonne indeholder ID'et for et eksternt system. Dette ID anvendes udelukkende til kommunikation med programmeringsgrænseflade for applikationer (API).
    • Beskrivelse — Denne kolonne indeholder en beskrivelse af personen.
    • Redigerbar — Afkrydsningsfeltet i denne statuskolonne angiver, hvorvidt oplysningerne om personen kan ændres af en bruger eller ej. Hvis dette afkrydsningsfelt markeres, redigeres oplysningerne om personen udelukkende via API.
    • Roller — Denne kolonne indeholder personens roller.