Visning af egenskaber for personer

Dette afsnit beskriver, hvordan du viser egenskaberne for de enkelte personer i iLOQ Manager.

Fortsæt som følger.

1. Vælg Grundlæggende data > Gennemse personer.

2. Personerne vises i tabellen. Hvis du ønsker yderligere oplysninger om en enkelt person, skal du dobbeltklikke på personen for at åbne personspecifikke oplysninger.
    Bemærk:

Du kan vise objektdata på to måder:

• Vis ønsket situation — Vælg denne radioknap for at vise objektdata, som de vil fremgå, når alle afventende ændringer er blevet programmeret for objektet.
    • Vis nuværende situation — Vælg denne radioknap for at vise objektdata, som de fremstår i øjeblikket.

De personspecifikke oplysninger i de enkelte faner er:

• Grundlæggende information — Fanen Grundlæggende information indeholder grundlæggende information om den valgte person. Kolonnerne beskrives i Gennemsyn af personer.
    • Bruger-ID — Fanen Bruger-ID indeholder oplysninger om personens eventuelle bruger-ID.
    • Brugerzoner – Fanen Zoner indeholder oplysninger om de zoner, brugeren eventuelt har.
    • Personens zoner – Fanen Zoner indeholder oplysninger om de zoner, som personen tilknyttet til brugeren eventuelt har.
    • Roller — Fanen Roller indeholder oplysninger om personens roller. Se Personroller.
    • Nøgler — Fanen Nøgler indeholder oplysninger om personens nøgler. Kolonnerne beskrives i Gennemsyn af nøgler.
    • Adgangsrettigheder til cylindre — Fanen Adgangsrettigheder til cylindre indeholder oplysninger om personens adgangsrettigheder til cylindre.
    • Dokumenter — Fanen Dokumenter indeholder udlevering af nøgle og/eller nøglereturneringsdokumenter, hvis de er underskrevet digitalt.
  3. Når du har gjort det, skal du trykke på knappen Luk.