Tilføjelse af en person med adgangsrettigheder og roller

Dette afsnit beskriver, hvordan du føjer en person med adgangsrettigheder og roller til iLOQ-cylindersystemet.

Bemærk:

Obligatoriske felter er mærket med en stjerne (*).

Fortsæt som følger.

1. Vælg Grundlæggende data > Gennemse personer.

2. Vælg Tilføj person.
    Guiden Tilføjelse af en person åbnes.
  3. Vælg Tilføj person og adgangsrettigheder/roller.
  4. Indtast personlige oplysninger som følger:
    • Efternavn — Indtast personens efternavn i feltet Efternavn.
    • Fornavn — Indtast personens fornavn i feltet Fornavn.
    • Firma/afdeling — Indtast navnet på det firma eller den afdeling, hvor personen er ansat, i feltet Firma/afdeling.
    • Titel — Indtast personens titel i feltet Titel.
    • Identifikation — Indtast personens firma-ID-nummer i feltet Identifikation.
    • Slutdato for et ansættelsesforhold — Indtast slutdatoen for personens ansættelse. Denne dato angives automatisk for personens nøgle som dens Udløbsdato.
  5. Vælg Næste.
  6. Indtast kontaktinformation som følger:
    • Adresse — Indtast personens adresse i feltet Adresse.
    • Postnummer og postkontor — Indtast personens postnummer og postkontor i feltet Postnummer og postkontor.
    • Land — Indtast det land, hvor personen bor, i feltet Land.
    • Telefon 1/2/3 — Indtast personens telefonnumre i telefonfelterne.
    • E-mail — Indtast personens e-mailadresse i feltet E-mail.
    • Eksternt ID — Indtast personens ID i et eksternt system. Dette ID anvendes udelukkende til kommunikation med programmeringsgrænseflade for applikationer (API).
    • Beskrivelse — Indtast en beskrivelse af personen i feltet Beskrivelse.
  7. Vælg rollerne for den person, der skal tilføjes.
  9. Der vises en resuméskærm.
  10. Vælg Klar.
  11. Vælg Luk.