Gennemsyn af bloklisten

Dette afsnit beskriver, hvordan du gennemser bloklisten på iLOQ Manager.

Bloklistetilstanden kan være:

• Bestilt – Bloklisten er blevet bestilt og implementeres på feltet.

• I planlægning – Bloklisten er endnu ikke blevet bestilt. Du kan se de planlagte ændringer i kolonnen Ændring.

Fortsæt som følger.

1. Vælg Grundlæggende data > Gennemse Blackliste.

2. De bloklistede emner vises i tabellen.

Kolonnerne er:

• Navn – Denne kolonne indeholder navnet på det bloklistede emne, normalt nøglen.

• Navn — Denne kolonne indeholder navnet på etiketten på nøglen.

• Personnavn – Denne kolonne indeholder navnet på den bloklistede nøgles indehaver.

• Tilføjelsesdato – Denne kolonne angiver datoen for, hvornår emnet blev føjet til bloklisten.

• Ændring – Denne kolonne angiver de planlagte ændringer af bloklisten.

• Nøgletype – Denne kolonne angiver nøgletypen. Valgmulighederne er:

• Telefon – Nøglen er en telefonnøgle.

• Nøgle-fob – Nøglen er en nøgle-fob.

• S5 – Nøglen er en S5-nøgle.