Placering af cylindre på en grundplan

Dette afsnit beskriver, hvordan du placerer på en grundplan på iLOQ Manager.

Fortsæt som følger.

1. Vælg Grundlæggende data > Gennemse grundplaner.

2. Vælg den grundplan, hvor du ønsker at tilføje cylinderen, ved at klikke på grundplanens navn på grundplanlisten i nederste højre hjørne af tabellen.

Den valgte grundplan vises på hvid baggrundsfarve på listen. De andre grundplaner vises på blå baggrundsfarve på listen
  3. Vælg Grundlæggende data > Gennemse cylindre.

4. Del tabeller på en måde, således at cylindrene vises på én side og grundplanerne på en anden.
    1. Højreklik på en fane.
    2. Vælg enten:
      • Ny horisontal fanegruppe — Del tabellen horisontalt i to dele.
      • Ny vertikal fanegruppe — Del tabellen vertikalt i to dele.
  5. Vælg den ønskede cylinder på siden Cylindre, og træk den til det ønskede sted på grundplanen.

Emnerne på grundplanen er farvekodede som følger:

• Rød stjerne – cylinderen er en offline-cylinder.

• Violet stjerne – cylinderen er en netværkstilsluttet cylinder.

• Orange stjerne – cylinderen kræver online-åbningsgodkendelse.

• Grøn stjerne – De valgte adgangsrettigheder og/eller nøgler har adgang til disse cylindre.

• Blå diamant – Emnet er et netværksmodul.