Udskiftning af grundplaner

Dette afsnit beskriver, hvordan du udskifter importerede grundplaner til iLOQ Manager.

Hvis din grundplan ændres, f.eks. på grund af renovering, kan du udskifte den eksisterende grundplan med en ny uden at miste cylinderplaceringerne.

Bemærk:

Obligatoriske felter er mærket med en stjerne (*).

Fortsæt som følger.

1. Vælg Grundlæggende data > Grundplaner.

2. Vælg Tilføj grundplan.
    Guiden Import af grundplan åbnes.
  3. Vælg Erstat eksisterende grundplan.
  4. Klik på knappen ..., og vælg filen, der indeholder den nye grundplan.
  5. Vælg Næste.
  6. De næste muligheder afhænger af billedfiltype.

Hvis din grundplan er en PDF-fil:

• Vælg det Sidenummer, hvor den ønskede gulvplan findes.
    • Vælg den ønskede Opløsning for den importerede figur.

Hvis din grundplan er en billedfil i f.eks. PNG-format:

• Kontrollér, at figuren ser ud som planlagt i forhåndsvisningen.
  7. Vælg Næste.
  8. Kontrollér billedets filstørrelse i feltet Størrelse.
    Hvis filstørrelsen overstiger 1 MB:
    1. Vælg Tilbage.
    2. Vælg en figur med en mindre filstørrelse, eller hvis det drejer sig om en PDF-fil, skal du reducere Opløsning for den importerede figur.
    3. Vælg Næste.
  9. Vælg den grundplan, som skal udskiftes.
  10. Omdøb ikke grundplanen.
  11. Vælg Næste.
  12. Der vises en resuméskærm.
  13. Vælg Klar.
  14. Vælg Luk.
  15. Figuren uploades på serveren.
  16. Kontrollér, at figuren er tilstrækkeligt skarp.
    Hvis figuren ikke er tilstrækkeligt skarp, skal den udskiftes igen.
  17. Hvis den grundplan, der udskiftes med, er af en anden størrelse end den originale, og cylindrene ikke er korrekt placeret, kan du flytte alle cylindre til den korrekte position samtidig. Se Håndtering af ændrede grundplaner.