Håndtering af ændrede grundplaner

Dette afsnit beskriver, hvordan du skal ændre cylindertopologien for at modsvare en udskiftet grundplan, der har en anden størrelse end den originale grundplan.

Når du udskifter en grundplan med en anden grundplan af en anden størrelse, vil cylindrene ikke automatisk blive placeret på de tilsvarende steder på den nye grundplan, selvom deres forhold til hinanden forbliver den samme. Du kan imidlertid ændre cylindertopologien, så den modsvarer den nye grundplan.

Fortsæt som følger.

1. Vælg Grundlæggende data > Grundplaner.
  2. Vælg den nye grundplan.
  3. Klik på knappen Flyt alle cylindre i henhold til referenceoverførsler.
  4. Vælg en cylinder tæt på øverste højre hjørne af grundplanen, og træk den til dens korrekte position på grundplanen.
  5. Vælg en cylinder tæt på nederste venstre hjørne af grundplanen, og træk den til dens korrekte position på grundplanen.
  6. De andre cylindre omplaceres automatisk til deres korrekte positioner.