Redigering af nøglevalg for adgangsrettighed

Dette afsnit beskriver, hvordan du redigerer nøglevalg for adgangsrettighed på iLOQ Manager.

Fortsæt som følger.

1. Vælg Yderligere data > Gennemse adgangsrettigheder.

2. Højreklik på den adgangsrettighed, du ønsker at redigere, og vælg Tilføj/fjern nøgle.
    Guiden Rediger adgangsrettighed åbnes.
  3. Vælg Rediger valg for adgangsrettighed.
  4. Rediger nøglevalg for adgangsrettigheden.
    1. Du kan håndtere valget af nøgler med pileknapperne som følger:
      • — Klik på knappen Højrepile for at flytte alle emner til listen over valgmuligheder.
      • — Klik på knappen Højrepil for at flytte det(de) valgte emne(r) til listen over valgmuligheder.
      • — Klik på knappen Venstrepil for at fjerne det(de) valgte emne(r) fra listen over valgmuligheder.
      • — Klik på knappen Venstrepile for at fjerne alle emner fra listen over valgmuligheder.
  5. Vælg Næste.
  6. Vælg, hvordan du vil fortsætte.

Valgmulighederne er:

• Efterlad nøglen i planlægningstilstand — Vælg Efterlad nøglerne i planlægningstilstand, hvis du ønsker at efterlade nøglen i planlægningstilstand og fortsætte planlægning af låsesystemet uden f.eks. at programmere fysiske nøgler.
    • Bestil nøgle — Nøgler skal bestilles, før de kan programmeres. Bestilling skaber en programmeringsopgave for nøglen til senere programmering Hvis du ønsker flere oplysninger, henvises der til Nøgler.
    • Bestil, og programmér nøgle — Vælg Bestil, og programmér nøgle for at bestille en programmeringsopgave og programmere nøglen med det samme.
    • Bestil, programmér, og overdrag nøgle — Vælg Bestil, programmér, og overdrag nøgle for at bestille en programmeringsopgave og for at programmere nøglen og overdrage nøglen til en person med det samme.
  7. Vælg Næste.
  8. Der vises en resuméskærm.
  9. Følg guiden for at afslutte proceduren.