Tokens

For at ibrugtage og administrere iLOQ-cylindersystemet skal du både have adgang til databasen og til den systemspecifikke programmeringstoken. Tokenen fungerer som en fysisk krypteringsnøgle.

Token er specifikke for hvert cylindersystem. Det er imidlertid muligt at nulstille en token og genanvende den som token i et andet cylindersystem.

Afhængigt af det ønskede sikkerhedsniveau kan det være nødvendigt at have en brugerspecifik login-token ud over brugernavn og adgangskode for at logge ind på cylindersystemet og programmere det.

En token kan knyttes til flere brugere, og én bruger kan have flere tokener. Brugerens brugsrettigheder kan variere afhængigt af, hvilken login-token, der anvendes.