Gennemse tokens

Dette afsnit beskriver, hvordan du gennemser tokens på iLOQ Manager.

Fortsæt som følger.

1. Vælg Administration > Gennemse token.

2. Tokens vises i tabellen.

Kolonnerne er:

• Beskrivelse — Denne kolonne indeholder beskrivelse af token.

• I brug — Dette afkrydsningsfelt angiver, hvorvidt token er aktiveret eller ej.

• Type — Denne kolonne angiver tokentype.

• Nøgle-id – Denne kolonne angiver serienummeret på tokenen. Disse oplysninger vises kun for tokens, der er programmeret i systemet.

• Tilstand – Denne kolonne tokenens programmeringstilstand.

• Sw-version – Denne kolonne indeholder tokenens softwareversion.

• Hw-version – Denne kolonne indeholder tokenens hardwareversion.

3. Hvis du ønsker flere oplysninger, skal du klikke på +-tegnet i venstre side af kolonnen Beskrivelse.

Kolonnerne er:

• Bruger-ID — Denne kolonne viser det bruger-ID, som token er tildelt.
    • Efternavn — Denne kolonne indeholder efternavnet på den person, som er tildelt bruger-ID'et.
    • Fornavn — Denne kolonne indeholder fornavnet på den person, som er tildelt bruger-ID'et.