Fjernhåndtering af programmeringsenhedsindhold gennem et programmerings-hotspot

Bemærk:

Denne funktion fungerer kun med programmerings-hotspots, som er tilsluttet en Net Bridge-hovedbus.

Med denne funktion kan du centralisere systemadministrationen og distribuere den fysiske programmering af cylindre.

Eksempel

En administrator foretager ændringer af offline-cylindre på iLOQ Manager-software, såsom blacklistning af tabte nøgler eller ændring af adgangsrettigheder. Administratoren bestiller blot cylinderprogrammeringsopgaverne. Der er en anden person på fjern lokationen der vil håndtere den fysiske omprogrammering af cylindrene uden brug af software. Personen:

• Overfører programmeringsopgaver til programmeringsenhedens hukommelse gennem programmerings-hotspot.
  • Omprogrammerer de definerede offline cylindre og indsamler evt. loghændelser.
  • Uploader svarmeddelelser til systemet gennem programmerings-hotspot.

Personen har blot behov for en programmeringsenhed udstyret med en token der er en del af systemet. Token behøver imidlertid ikke adgang til iLOQ Manager-softwaren.