Forberedelse af cylindre og token til fjernadministration

Dette afsnit beskriver, hvordan du forbereder cylindre og token til fjernadministration via hotspot.

Fortsæt som følger.

1. Forbered programmeringstokenen for fjernlokationen på følgende måde:
    1. Tilføj en token uden at knytte den til en bruger. Du skal dog navngive den, for eksempel i henhold til placeringen af fjernlokationen.
    2. Udlevér en programmeringsenhed og den token, som skal opbevares på fjernlokationen.
  2. Indstil standardfjernstationen for cylindrene på følgende måde:
    1. Vælg Administration > Gennemse netværksmoduler.

2. Vælg den Net Bridge, du ønsker at indstille som standardfjernstation for cylindrene.
    3. Højreklik for at vælge Indstil fjernstation for cylindre.
    4. Guiden Redigering af fjernstationer åbner.
    5. Vælg Næste.
    6. Vælg de cylindre, du ønsker at tildele, under hotspottene tilsluttet til denne Net Bridge.
        • — Klik på knappen Højrepile for at flytte alle emner til listen over valgmuligheder.
        • — Klik på knappen Højrepil for at flytte det(de) valgte emne(r) til listen over valgmuligheder.
        • — Klik på knappen Venstrepil for at fjerne det(de) valgte emne(r) fra listen over valgmuligheder.
        • — Klik på knappen Venstrepile for at fjerne alle emner fra listen over valgmuligheder.
    7. Følg guiden for at afslutte proceduren.