Fjernlokation Workflow

Dette afsnit beskriver hvad personen på fjernlokationen gør, når cylindre skal omprogrammeres.

Fortsæt som følger.

1. Find programmeringstokenen og sørg for, at Token er på plads.
  2. Tænd for Programmeringsenheden.
  3. Indsæt programmeringskablet i programmerings-hotspottet.
  4. USB lyset blinker under datakommunikation.
  5. Kommunikationen afsluttes når STATUS lyset bliver konstant orange, hvilket indikerer at programmeringstokenen har opgaver.
  6. Fjern kablet fra programmerings-hotspottet.
  7. Tænd for Programmeringsenheden.
  8. Omprogrammer de definerede cylindre ved at indsætte programmeringskablet i cylindrene og vente, til du ser det grønne STATUS lys.
  9. Indsæt programmeringskablet i programmerings-hotspottet.
  10. USB lyset blinker under datakommunikation.
  11. Kommunikationen afsluttes når STATUS lyset bliver konstant grøn, hvilket indikerer at programmeringstokenen ikke har nogen opgaver.

Hvis STATUS lampen er:

• Orange — Der er stadig programmeringsopgaver i Programmeringsenheden, dvs. at der en eller flere programmeringsopgaver der skal udføres.
    • Rød — Der er en fejl. Forsøg igen ved indsætte programmeringskablet i programmerings-hotspottet.
    • Grøn — Programmeringstokenen har ingen opgaver.
  12. Fjern kablet.