Gennemsyn af brugere

Dette afsnit beskriver, hvordan du gennemser brugere på iLOQ Manager.

Fortsæt som følger.

1. Vælg Administration > Gennemse brugere.

2. Brugerne vises i tabellen.

Kolonnerne er:

• Fornavn — Denne kolonne indeholder brugerens bruger-ID.
    • Efternavn — Denne kolonne indeholder efternavnet på brugeren.
    • Fornavn — Denne kolonne indeholder fornavnet på brugeren.
    • Firma/afdeling — Denne kolonne indeholder navnet på det firma eller den afdeling, hvor brugeren er ansat.
    • Titel — Denne kolonne indeholder brugerens titel.
    • Kontaktinformation — Denne kolonne indeholder brugerens kontaktoplysninger.
    • E-mail — Denne kolonne indeholder brugerens e-mailadresse.
    • Gadenavn — Denne kolonne indeholder brugerens gadenavn.
    • Postnummer — Denne kolonne indeholder brugerens postnummer.
    • Postkontor — Denne kolonne indeholder brugerens postkontor.
    • Land — Denne kolonne indeholder det land, personen bor i.
    • Telefon 1/2/3 — Denne kolonne indeholder personens telefonnumre.
    • Beskrivelse — Denne kolonne indeholder en beskrivelse af personen.
    • Redigerbar — Afkrydsningsfeltet i denne statuskolonne angiver, hvorvidt oplysningerne om personen kan ændres eller ej.