Tilføjelse af bruger-ID med en token

Dette afsnit beskriver, hvordan du føjer et bruger-id med en token til iLOQ-cylindersystemet.

Fortsæt som følger.

1. Vælg Administration > Gennemse brugere.

2. Vælg Tilføj bruger.
    Guiden Tilføjelse af bruger-ID åbnes.
  3. Vælg Tilføj bruger-ID med en token.
  4. Vælg en af følgende muligheder:
    • Tilføj et bruger-ID for en person — Vælg Tilføj et bruger-ID for en person, hvis du ønsker at tilføje et bruger-ID for en eksisterende person i systemet.
    • Tilføj en ny person med et bruger-ID — Vælg Tilføj en ny person med et bruger-ID, hvis du ønsker at tilføje et bruger-ID for en ny person, der bliver oprettet under proceduren med tilføjelse af bruger-ID.
  5. Afhængigt af det valg, du foretog under det tidligere trin, kan du fortsætte som følger:
    • Vælg den person, for hvem du ønsker at tilføje bruger-ID, hvis du valgte Tilføj et bruger-ID for a person i det foregående trin.
    • Indtast fornavn og efternavn på den nye person, hvis du valgte Tilføj en ny person med et bruger-ID i det foregående trin.
  6. Vælg Næste.
  7. Vælg en token for brugeren i rullemenuen i Token.
  8. Vælg Næste.
  9. Indtast oplysninger for bruger-ID'et som følger:
    • Bruger-ID — Indtast et navn for det nye bruger-ID i dette felt. Bruger-ID'et skelner ikke mellem store/små skrifttegn. Der er ingen minimumskrav for bruger-ID'et.
    • Adgangskode — Indtast en adgangskode for det nye bruger-ID i dette felt. Adgangskoden skelner mellem store/små skrifttegn. Adgangskoden skal have en længde på mindst seks tegn.
    • Gentag adgangskode — Skriv adgangskoden igen i dette felt.
  10. Vælg Næste.
  11. Vælg Brugerrettighedsskabelon eller de individuelle brugsrettigheder, der skal tilføjes for brugeren.
    • — Klik på knappen Venstrepile for at fjerne alle emner fra listen over valgmuligheder.

12. Vælg Næste.
  13. Der vises en resuméskærm.
  14. Vælg Klar.
  15. Vælg Luk.