Redigering af en brugers brugsrettigheder

Dette afsnit beskriver, hvordan du redigerer en brugers brugsrettigheder på iLOQ Manager.

Fortsæt som følger.

1. Vælg Administration > Gennemse brugere.

2. Vælg bruger.
  3. Højreklik på den valgte række, og vælg Rediger brugsrettigheder.
    Guiden Redigering af brugsrettigheder åbnes.
  4. Vælg Rediger brugsrettigheder.
  5. Vælg den ønskede token.

Hvis du ikke vælger en token, ændrer du brugsrettighederne, når brugeren logger på uden en token. Hvis du imidlertid vælger token, ændrer du brugsrettigheder, når brugeren logger på med den valgte token.

6. Vælg Næste.
  7. Rediger brugsrettigheder for brugeren.
    1. Vælg Brugerrettighedsskabelon eller de individuelle brugsrettigheder, der skal tilføjes for brugeren.
    2. Du kan håndtere valget af individuelle brugsrettigheder med pileknapperne som følger:
  8. Vælg Næste.
  9. Der vises en bekræftelsesskærm.
  10. Vælg Klar.
  11. Vælg Luk.