Flytning af data til ejendomme

Dette afsnit beskriver, hvordan du flytter data til en ejendom på iLOQ Manager.

Bemærk:

Hvis du har oprettet ejendomsstrukturen som en del af systemets overordnende ibrugtagningsprocedure, behøver du ikke nødvendigvis at flytte data til ejendomme. Hvis du imidlertid føjer ejendomme til et eksisterende cylindersystem, kan du flytte eksisterende data til ejendommene.

Fortsæt som følger.

1. Åbn tabellen, der indeholder de data, du ønsker at flytte til ejendommen, f.eks. Grundlæggende data > Gennemse nøgler.
  2. Vælg de objekter, du ønsker at flytte.
  3. Højreklik på objekterne for at vælge Skift ejendom for <objekt>.
    Guiden Skift ejendom åbnes.
  4. Vælg Rediger valg af ejendom.
  5. Hvis det er nødvendigt, skal du vælge de objekter, der skal flyttes.
  6. Vælg Næste.
  7. Vælg den ejendom, hvor objekterne skal flyttes.
  9. Der vises en resuméskærm.
  10. Vælg Klar.
  11. Vælg Luk.